Кружляе знову бiлий снiг

Наталья Колопенюк
Кружляє знову білий сніг,
Немов лікує душу  співом,
До раю кличе і за мить -
Закони зла руйнує дивом.

Лягає посмішка м’яка -
Різдво крокує... Україно,
Зберися в дусі та зрости
у кожнім серці Бога-Сина!

З’явилась зіронька ясна
В січневім небі звечорілим,
Зустрінь у радощах Христа,
Соборна, Праведна, Єдина!

Нехай хижак собі лютує  -
Хоч лобом бьється, хоч кричить…
А Ти знаходь в Любові сили,
Щоб гідно жити кожну мить!