Эмили Дикинсон - Fr1719-J1698 Tis easier to pity t

Саша Казаков
Нам легче плакать по уже ушедшим
Мы их могли спасти
Внимая им -
Трагедия свершилась -
Оваций взлет,
Трагедия вершащаяся
Не сорвет.


Emily Dickinson
Fr 1719

'Tis easier to pity those when dead
That which pity previous
Would have saved —
A Tragedy enacted
Secures Applause
That Tragedy enacting
Too seldom does.