Та Укра на зовс м ще не вмерла

Александр Даниленко 4
Та Україна зовсім ще не вмерла,
Бандерівці тут знову топчуть шлях,
Єврея президента не поперли,
Та видно скоро знову прийде лях.

Ми, як вони, тепер усі панове,
І ксьонз буде дітей наших хрестить,
Жебрак на ляха  буде спину гнути знову,
Мабуть пора сокиру знов гострить.