Серце не поливай, а вирви

Татьяна Корольчук
Ти моя вина і моє вино
Схибити чи стекти на дно?
Серед тисяч тіл,Ти - одна душа
Я на вістрі срібленого ножа

Ні хвилини до,ні слова опісля
"Ода радості" над життям повисла.


Ти моє вино і моя вина
І нікому не віддана сповна
Мрія жевріє,попеліє
Вже нема.Кінець,Сутеніє

Ясні очі -вбік,думками-до прірви
Серце не поливай,а вирви