Дощ

Татьяна Корольчук
А на завтра обіцяють дощ
З сильними холодними вітрами
Де зів'яли маки,виріс нині хвощ,
Поле переоране кротами

Став стіною,сірою ,як дим
Поміж нами цей вологий ранок
Ти,як подих,розчинився в нім
Залишив холонути сніданок.

Вже сьогодні пророкують сніг
Тихий,заспокійливий,махровий.
Під дверима сон небачений приліг
Ледь чутно сміх долі...нервовий