***

Симоненко Олена
Часто ділимо щось напів,
не задумуючись про наслідки .
Розірваний одяг богів ,
на маленькі життя клаптики .
Знаєш , коли дійсно солодко ,
цукру не треба.
І єдина твоя посмішка підносить високо до неба