Мудре сонце

Светлана Кравчук 379
Золотисте небо
В променях ранкових.
Думаю про тебе
В думках кольорових.
Срібло й позолота –
Небесні світила.
Зорі, – бджоли в сотах,
В небі ще світили.
Трави у оздобі, –
Роси сивиною…
Моє серце  в тобі, –
А твоє – зі мною!
Ми зустріли ранок!
Ранок оксамитний!
Місячний серпанок
Впав у кошик житний.
Спутався з колоссям,
В ньому й загубився.
Сонячне волосся…
Весь світ задивився!
Птаство стоголосе
Радо щебетало.
Пахли смоли сосен…
Мудре сонце встало!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2017
01.01.2017 м. Львів