У нiч цю казкову...

Раиса Андрейчук
У ніч цю казкову, хай радісно буде.
Хай келихи повні вина задзвенять...
Хай ваша душа гнів назавжди забуде,
Бажаю страждання повік не впізнать!

Хай друзі зберуться. хай тости лунають,
Ялинка, хай вогниками мерехтить...
Пісні новорічні, хай діткі співають,
Бажаю рік Півня із настроєм стріть!

Бажаю, щоб рік цей приніс людям спокій -
У кожну країну, у кожну сім*ю...
Добра і достатку, на довгії роки
І мир на планеті у Бога молю.