Прысяга

Поэт Эпохи Деградации
Мая Айчына,табе я сёння прысягаю,
І сэрцам,і душой,быць верным сынам абяцаю.
І поруч з Богам за цябе ўсё жыццё маліцца,
Мая Радзіма,мая маці,мая крыніца.
Я за цябе гатовы скласці галаву і зброю,
А калі трэба,то паліць тваю зямлю крывёю.
І за цябе жыццё,і за цябе гонар,
Спадзяюся,што твой сцяг нясу я годна.