Укра на

Сергей Ковальський
Моя країна вся в диму,
І неба я не бачу.
Протести крики і вогонь.
О земле наша ти пробачиш.
Пробачиш кров в землі своїй.
Кров мого ти брата.
Життя відавши за своє.
Та за кращу долю.
Відстоявши в бою права свої.
Та загинувши у страшній битві.
Я не один , ми не одні.
Спиною брат до брата .
Я Українець , я пишаюсь тим.
Тим кого не має.
Ми будемо друзі пам'ятати.
Побратимів що стояли за своє.
За віру й правду Батьківщіни.
Честність в Ріднім Краї