***

Даниил Моровов
Нам треба летіти,
І те нам підказане:
Часу більше нема.
Не встиг пояснити,
Але все несказане
Ти домислиш сама.

Ти б, може, тікала
На зустріч зі мною,
Та тобі не дадуть.
Ти якось сказала:
«Я поруч», – про що я
Прошу щосили: «Будь!»