Сон це

Сэм Добренко
Вечоріє, після праці 
Сонце червоніє,
Хтось у кам'яним палаці
Про кохання мріє.

Йдуть за обрій хмари темні,
Як душа кохає,
Мрії радісно-таємні
Серце почуває. 
 
Не спроможна ніч розбити
Ніжність і надії,
Бо керують заповіти
Тим, хто вірить в мрії.
 
Почуттів вам не згнобити,
Сили хижі, злиї...