Мiй поклик - це поклик до тебе

Твой Кай
Мій поклик - це поклик до тебе
З висоти далеких зірок.
Ти така яка є, бо ти - небо,
А я не варта твоїх думок.

Ти сильна і вільна людина,
А я наївне мале дитя.
Тобі, напевне, потрібна родина,
А не дитина без майбуття.

Але з тобою моє серце радіє,
З тобою взимку стає тепліше.
Почуття до тебе дають надію,
Що новий рік буде тільки ліпше.

грудень, 2016