Агь лезгияр - Лезги вуж я?

Назиль Махмуд 76
Агь лезгияр - Лезги вуж я ?
Лезги чилиз гьуьрметзавай.
Лезги чилин, хва ва руш я,
Лезгистандин кьимет чизвай.

Агь лезгияр -Лезги вуж я?
Дидедин хатур тахазвай.
Гафунал лап к1еви къуш я,
Бубадин кьил, вине хуьзвай.

Агь лезгияр - Лезги вуж я ?
Лезги ч1алаз жун багъишай.
Лезгидин гаф рик1из хуш я,
Лезгистандин рик1 хуьзавай.