А зна ш!

Сергей Ковальський
А знаєш пролетіти п'ятий, просто вниз.
А знаєш зі скелі та у прірву.
З човна на дно тієї швидкої ріки.
Чи просто, все кінець приплили.
І закінчилось життя.
О дякую кинуте кохання,
за те що залишився один.
Хоча я мріяв що це не на день.
Але все зійшло на ні.
Життя моє минуле, пробач.
Не буде все, як тоді,
а просто викину думки.
Час на жаль не зупиню.
І пам'ятаю думки лиш про смерть.
Були тяжкі часи.
А зараз тяжко на душі.
Що ти і досі в моїй голові.
Я хочу лиш знову бути, жити.
Піклуватись і любити.
Забув я все минуле.
Якби я знову полюбив,
то просто жив...