Алёне Симоненко

Сергей Ковальський
Ти,
ти нагадуєш мені в віршах
долю Українки творів.
я вважав уже немає,
невідомих нових героїв.
не тих, що бють до смерті чи до болю.
а тих, що пишуть і надихають на життя.
вважав, що молоді начхати.
але зруйнувала ці погані мої ти сни.
дякую за поштовх в літературному
та духовному двох стилях.
ми, є надія на майбуття.
нехай багато хто не цінує,
ми просто не вестимемо бесід,
про їхній осуд,
а просто будемо надалі ми писать.
робити нові твори і вірші.