Мия

Николай Супличенко
Майбутнє лежить немовлям у колисці
Плете рученятами долю свою…
В горнятко її, що стоїть на полиці,
А мойри розмотують літ сувію.
І сонце тепла йому аж оберемок
І колискову співають шпаки…
А сцени чекають в самому Сан Ремо,
І казку шепочуть віки…