Вона хотiла бути, як море

Владимир Невесенко
           Я хотіла би бути, як море -
           ……………………………………
           В дивнім світі, де ти був би небом…

           Сонет Моря
           Amaridi ( Катя Кузнецова )


Вона хотіла бути, як море -
незбагненне і вічно прекрасне.
Щоб ні смуток, ні кривда, ні горе
не гнітили буття її ясне.
Щоб любові - як всім - по потребам:
і кохати, і бути весь чАс з ним
в дивнім світі, де був би він небом,
а вона - його сонечком ясним.
Щоб рАзом до останньої миті
йти в краї величаві і чисті,
де серпанками душі обвиті,
і серця - мов метелики в листі.

                16.10.10