Гэта свята - Новы Год!

Людмила Воронова Супрун
(верш для дзетак)

Студзень стужаю задзьмухаў,
Клікнуў у госці завіруху.
Намяла яна сумёты,
Не відаць за імі плоту.
Ні дарогі, ні сцяжынкі.
Толькі зорачкі-сняжынкі
Водзяць з намі карагод.
Гэта свята - Новы Год!


Фото интернет.