***

Сэйлэн Татарская
Тоташтыра алучы син,
                бу Жир белэн Куклэрне.
Йэ пэйгамбэр, йэ фэрештэ,
                дилэр синен кебеклэрне.

Сихри тавыш-ап-ак юл ул,
                изгелек хэм иман юлы!
Кубрэк якын итэ, хэтта,
                Куклэр дэ иманлыны.

Куклэр тугел, кешелэр дэ,
                синдэйлэрне кирэксенэ.
Калды улем тынлыгында,
                бары минем йорэк кенэ.

Язмыш юлы уза,икэн ,
                ике йорэк арасыннан.
Син саласын ап-ак юллар,
                мин барам карасыннан.