Вiктар Шацiла. Мне шчасце бачыць Вас

Виктор Шатило
Мне шчасце бачыць Вас,
Убачыўшы - палаць!..
Не жыць, не марыць,
А гарэць душою.

Мне шчасце прытуліць
Да сэрца час, -
Бяздушны і з імглы -
Дзіцячаю душою!

Мне шчасце бачыць Вас,
Убачыўшы - палаць!
Хай не яднаюць цэрквы і касцёлы...

Малітваю шапчу:
"Мне шчасце бачыць Вас!
Не жыць, не марыць,
А згараць душою".