Любов лiпити я не вмiю...

Владимир Прохода
         Натхнення тут:
          http://www.stihi.ru/2016/03/17/6422

Любов ліпити я не вмію,
Кохаю серцем, тільки так,
Душею вірю у Надію,
Шукаю на твоїх вустах...

Криштальну ніжність, притаманна
Вона червоним і палким,
Одна на світі ти жадана,
То й ти прийми мене таким

Який я є, заглянь у душу,
Вона по вінця вся з теплом,
Багато, що в житі я мушу,
Та вкрию лиш тебе крилом...

Разом ми будем малювати,
А не ліпити щось таке,
Кохання мріє чарувати,
Що дано Богом то святе!


  П.В.М.     07.01.2017г.