Не спотворене...

Наталья Мироненко
Чи буде пісня далі, як обірвана струна?
У кожної медалі є зворотна сторона.
Щось відійшло в минуле, щось лишилося мені.
Прокинеться заснуле, буде світло у вікні.

На те й випробування, щоб лишати  борозну -
Та маю сподівання, що між тернів прослизну.
Бо серце неспотворене, і віра - до снаги.
А небо – завжди зоряне, хоч хмари навкруги.