А пам ята ш

Сергей Ковальський
Ці зорі, ти пам'ятаєш їх.
Те небо і ту ніч.
Авжеж пам'ятаєш,
Не можливо забути казку.
Як зірочки із неба падали,
А ми, як діти бажання загадували.
Я знаю місяць був у повні.
Ми просто були поруч,
В обіймах, на траві, це ж було літо.
А пам'ятаєш, як зацвітали рози.
Їхній п'янкий, солодкий аромат.
Ми просто були там.
Нікуди не поспішали, а дихали.
Ні, жили ми тими днями.
Авжеж, було давно це.
Ми виросли і не пам'ятаємо.
Хоча ні, брешу.
Таке дитинство не забути.
І нехай воно пішло від нас.
Не будемо минуле ми картати.
За те що, не дало нам змоги залишитись.
А в вирій нас, як птаха відпустили.
Я пам'ятаю, на жаль часи ці не вернути.
А в небо не так часто поглядаєм.
Адже ми інші, а в душах все ще  діти.