Дощ

Сергей Ковальський
Йшов дощ, я пам'ятаю змок до нитки.
І ти також.
Поцілунки під тим дощем, я пам'ятаю.
Ми просто були і оживали мов квіти.
Те що вперше і так незграбно.
Це була, немов би дурість.
Але ні, це були ще ми.
Котрих кохання закрутило.
І було начхати, що була осінь.
Років скільки відійшло, я пам'ятаю.
Це було неймовірно і хоч у перше.
Але тоді було так довго, ніжно.
Адже кохали.