Позитив

Александр Соседка
День привітався ,..сонце зійшло,
Посмішка рідна тебе зустрічає.
Та не важливо ,..що вчора було
День новий …двері…у світ відкриває.

Скільки навколо звичайних речей,
Котрих… щодня ми ..непомічаємо.
Погляд чарівний ..коханих очей,
Час не помітний ,котрий ми втрачаємо.

Навіть безглузда шкідливість дитяча,
Часом нас злить… та певно …дарма,
Бо їх любов настільки гаряча,
Що не страшна найлютіша зима.

Ось воно щасття.. сховалось у грудях,
Поки стучить… тішся  життям.
Тільки добро помічай  поміж  людях,
Не забивай свій мозок сміттям.

Все навкруги чудесне творіння
Небо, земля, повітря ,вода.
Бог посадив у землю насіння,
Щоб проросла людина жива.

Ми почуттями наділені …й  розумом,
Маємо вибір, між злом та добром.
Душу і серце із біллю і розсудом,
Щоби у злагоді жити разом.
Сосєдка О.Д.                08.01.2017р.