Засяяла з рка... Р здвяне

Инга Хар
Вітаю усіх добрих людей з Різдвом Христовим! Христос народився! Славімо Його!
гарний, різдвяний плейкаст: http://s02.yapfiles.ru/files/1589282/index.swf

Засяяла зірка Різдвяна на небі,

Надію дарує змарнілій Землі.

Маленьке дитятко в пещерній купелі

Любов несе світу, тобі і мені.

 

І ще  полихають кривавиї грози,

І все ще регоче драконовий звір,

Але вже зростає зірками не небі

Чарівна корона  з дванадцяти кіл.

 

І Діва народжує Божого Сина,

І світу усьому  несе Благодать.

Даруй же нам, Боже, прощення і сили -

Здолати тортури і бісову рать.

 

Моя Україна, що діва Марія,

Народжує в муках небесне дитя,

І Ангел Господень даурє їй крила,

Майбутньому світові - зоряний шлях.

(Писано у січні, у день шостий, у славний  рік 2017 від Різдва Христового)