Бридка симфон я

Симоненко Олена
Ти бігла побита спокоєм ,
кричала , і билась током.
Твої очі повні доброти і надії,
тепер цього не цінують.
Люди , от це лиходії!
Ми більше не віримо в магію,
Припинили садити півонії.
Люди , нажаль оглушені ,
від своєї ж бридкої симфонії