***

Томас Коэн
Я спущу твою кригу в світовий океан,
Я втоплюся сама, і тебе втоплю там.
Ми такі схожі, ми такі різні,
Перекуси мені горло, поки не пізно.
Я би стала камікадзе, переплавила збрую,
Та спокою тобі я не подарую.

Коханий диктатор, моя королева,
Ти стань на низ ложі заради мене.
Але ж ти закони сама визначаєш,
Вбивай мене, чого чекаєш?..