Колискова для дон

Светлана Маярчак Крыжановская
КОЛИСКОВА ДЛЯ ДОНІ

Тихо-тихо за вікном,
Нічка сон вартує.
А Настуся в ліжечку
Весело воркує.

"Доню, треба спатоньки!" -
Мамочка вмовляє.
"Бачиш, навіть лялечка
Спочивать лягає".

Але мала донечка
Хитро мружить очі:
"Зачекаю сонечка.
Спатоньки не хочу!"

2010

Вірш опубліковано в альманасі "Галактика любові"

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький