Я маме помогаю. Галина Шестакова 4

Радко Стоянов 2
Мама усталой приходит домой.
Ну как же ей не помочь?
Себе говорю я - Посуду помой
И вынеси мусор прочь,
Постель застели,  я себе говорю,
Обед на плите разогрей.
И все потому, что я маму люблю.
Я жду. Пусть приходит скорей.

АЗ ПОМАГАМ НА МАМА
Превод: Радко Стоянов

Мама с умора се връща в дома.
Как да помогна на нея?
Казвам си: „Хайде, посудата мий
и изнеси тази смет,
сам застели си леглото сега,
обеда тук затопли!“
И всичко, защото обичам аз мама!
Аз чакам я, нека да дойде по-скоро!