Майстрам лiтератури i мистецтва

Анатолий Анненко
                Заклик.

Стовпи духовності народу,
                співці любові і краси,
не зраджуйте свою природу!
                Усюди, в будь-які  часи,
(не дбаючи про нагороду),
                творіть  лиш Істині "в угоду"!
Не опускайтесь до "попси".