Прикро...

Анатолий Анненко
Ти лежиш в лікарні,
                в знаковій палаті.
Медсестрички - гарні,
                лікарі - пихаті.
Гляне від порога,
                та чи скаже: "Здрастє"?. -
Може ти для нього
                у найнижчій касті...
Навіть і знайомий,
                чоловік хороший;
головне при всьому -
                скільки в тебе грошей.
Якщо маєш "мани" -
                лікарі з тобою.
А як бідний, "пане", -
                сам на сам з бідою.

                2014 р.