Розплата

Перевесло
Якщо успішним був завжди,
До тебе люди прислухались.
Та раптом відвертатись почали,
І тихо поза спиною  шептатись!

Не гарячкуй дарма і не кричи,
Поглянь на власні вчинки з боку,
Подумавши помилки   полічі,
Згадай, кого образив ненароком.

І зрозумієш в той же час,
За що дана тобі розплата,
Бо ображав людей не раз,
Та в їх очах, довіру втратив!
10.01 2017р.