Цвiте калина i жасмiн

Михаил Генсёр
Цвіте калина і жасмін,
Початок літа.
Туман на білому коні
Світанком їхав.
Жайворон і соловей співа,
Природа мліє.
У мене ти колись була,
Як перша мрія.

Плач, перо моє, плач.
Душа оділась в чорний плащ.
Я красиво прощався з коханням,
Котилась сльоза прощання...