до Раю

Александр Филатов 10
 Дивлюсь я не стеллю,тай думку гадаю,
 Чому у Европу нас не пускають?
 Три роки Петюня-гарант обiцяе,
 Ось,ось i вiдчинять до Раю  шлагбаум!
 Можливо не так на Майданi скакали,
 Пiснi про Бандеру не щiро спiвали?
 А може виною тому москалi,
 Не хочуть,щоб ми до Европи пiшли?
 А може iм грошей не вистачае,
 Щоб нашу ораву прохарчувати?
 А може спiзнилися трошечьки ми,
 З Африки злиднi нас там попередили?
 А може нас всеж таки дурять вони?
 Нi куди,нi кому не треба лохiв!

 "Кобзарь"
http://www.stihi.ru/2017/01/11/4437
 11.01.2017.