Жемчужина 50

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 50

Бесчестный человек в своих пороках
Цинично окружающих винит.
Здесь нет его вины и нет подвоха.
Он в души, словно в зеркало, глядит.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 50

Низька людина всі свої пороки
У інших неодмінно впізнає.
Вона людей знеславлює від того,
Що бачить в них відтворення своє.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА