Нашим долям хтось вiнок терновий

Михаил Генсёр
Нашим долям хтось вінок терновий,
На серця із заздрості надів,
Душі ж наші віднайшли дорогу,
Вийнявши із серця всі шипи.
Наші долі загубились в виші,
Душі одна одную знайшли.
Люди всі на світі грішні,
Наші ж душі на землі святі.