Для Рауля

Михаил Генсёр
Я в нестардантних ситуаціях живу,
Якщо не вбили, то криміналом душать.
Надіюсь, що все-таки я доживу
Коли помре неправда в підлих душах.
В країні довго ще не буде брати верх закон,
І правда помиратиме від правових агоній.
Проснись, народе, і вигляни з вікон,
Хай не царюють в нас лиш злодії в законі.