Послання влад. для Рауля

Михаил Генсёр
Так допекло, що я не міг не розказати,
Як влада мучила мене,
Щоб незаконно і свідомо покарати,
Безкарність відчуваючи свою
І змусити мене мовчати.
Тримати оборону і йти вперед,
Приспать увагу і витримати ,,прес",
А коли наступить переломний злет,
Спіши помалу ставить хрест
На підлості державної машини.
Уважним будь, і не давай загнать себе
У пастку законів для бідної людини.
Учись в чиновника, і його методом дій,
Захищай свої законні переваги,
Стерпи неправду, і витримать зумій
Державницьку обманливу систему,
Бережи себе, і не останній бій
Ти можеш виграти. Хоча ще темно,
Це не кінець війні несправедливій.