Послання влад. для Рауля продовження

Михаил Генсёр
Почуття свої не зігрівай даремно,
Бо вже ніколи не одумаються ті,
Кого система ставить вище всіх,
Закон на їхній стороні.
Хоча права людини почасти сміх,
А честь мундира вище всіх законів.
Справедливість й правда лише тінь
На конституції на підлім фоні.
Не зупиняйсь на підорозі,умій
Читать поміж рядків. Вишукуй переваги
Своєї впертості до правди.
не показуй, і не відкривай зневати
Тим, хто тебе хвалить, а насправді
У засідці чекає на твої помилки.
І жде, як звір, останнього стрибка.
Щоби весілля править на поминках
Своєї совісті безславного вінка.
ЗАПАМЯТАЙ: З ТОБОЮ ПОСТУПАЮТЬ ТАК,
ЯК ТИ ЇМ ДОЗВОЛЯЄШ ПОСТУПАТИ.
Не перевищуй свого товариша заслуг,
Щоб твій, здавалось, вірний друг,
Ніколи не зумів тебе продати.