Мою душу радуй постiйно

Михаил Генсёр
Мою душу радуй постійно,
Білою заздрістю хай журиться доля.
Хай тіло насолодиться постіллю,
А найдорожчими будуть дотик і слово.


Можеш комусь відкрити
Свою душу,
Але не вивертай її.