Я був у раю

Михаил Генсёр
Я був у раю.
Співали пісню мою.
Від мене про тебе,
Послання неба.
Ти найперша, найдорожча,
Моя пісня про Любов.
І для мене ти найкраща,
Почуття приємні знов.
Як колись, весняна брунька
Принесла зі сну -
Найгарнішу, наймилішу,
Казку про весну.