Розмова з коханими - розкiш безмiрна

Михаил Генсёр
Розмова з коханими - розкіш безмірна.
Розмова з дорогими - праця щоденна.
Не словами мене звабила -
Душею своєю відкритою.
Я славлю тебе - привітную.