Я римую сво i чужi думки

Михаил Генсёр
Я римую свої і чужі думки
О четвертій годині ранку.
Приходь до мене завжди,
Вірний мені світанку.


Не наздожену прогаяних років
І не скажу того, що мав сказати,
Але старатимусь з усіх боків
Своє життя я показати.
Хтось похвалить, хтось осудить.
Хтось несправедливо дорікне.
Своєю провдою себе остудить,
Аде життя мойого не ,,пойме".