Виший менi моЕ життя

Михаил Генсёр
Не втопися, любове, на дні мого серця,
Виринай все частіше. Виринай із моєї душі.
Слова твої - плескаючі хвилі озерця,
Що гріють мої почуття і мої вірші.
Виший мені моє життя. Червоним і чорним,
Щоб стало моє буття не сумно-моторним.
Віддаляються діти.Хоча повинно буть навпаки.
А роки біжать все швидше.Мої рокИ.
А я на арфі граю, свої роки перебираю.