Пекло

Марта Лейцюсь
Намотавши кругами до 7 кругу пекла
Розумієш запізно: "зайшов занадто далеко"
І не знаєш,як тобі пити, їсти, бути...
Розумієш запізно, що цього не забути.

Намотавши, що аж болять, втомилися ноги
І замучившись, бивши щосили тривогу:
"поможіть, відмовляє у мене тіло..."
А до мене, на жаль, нікому не було діла.

Брешу-брешу. діло до мене було
Але діло то десь в старині загуло..
Але я натворила і хочу собі відпочити..
Але я натворила і хочу щасливо жити?

Намотавши, що аж болять, втомилися ноги
І замучившись, бивши щосили тривогу...
Я сама собі пекло, сама собі пташка безкрила
Я сама собі винна. сама собі натворила.

М.Л.