Настав час зневiр

Михаил Генсёр
Настав час зневір.
Словам - не вір,
Не вір і ділам,
Це все не нам.
Нащадкам - борги,
Залишаєм не ми,
Олгархів вігвам
Править бал.
Неповернення мить
Мене знайшла.
Мій час летить,
Неспокійна душа.
Час протистоянь
Прийшов до нас,
Навкруги поглянь,
Це - не для нас.
Настав час зневір,
Словам не вір.
Не вір і ділам,
Це все - не нам.