Нове пришестя

Евгений Ушакофф
Й настав той час
Коли немае шансу у нас
Білше закривати очі
Коли нечисть наз з Вами точе!

Хіба не бачите Ви
Що останній крок за Вами
За нашими рішучими стопами
Спасіння наших матерей, дітей, сімей

Настав той час гіркої долі
Коли рішити треба нам з Вами
Чи покласти наші шаблі та запитати У господа, у Іісуса Христа та у батьків

Яке нас чекає майбутнє
Що нам робити щоб цю бійку
Зупинити та час у русло
Благості та щастя поворотити?