Cu prietenii de Cocos

Дамила
Сu prietenii de Cocos
Souter el mare.
А trezit toti oameni
Vrabie - a dat pe frunte.
Dimineata de la vreme
s-a sculat Cocos.
Toate pasarile
a calcat in pecioare.
El pe card a urcat,
bravo cucurigul mare.
Сuсurigu, cucurigu - cucurigu!!!

на румынском языке

2017